Lust

Welkom bij Pleasure Academy

Eerlijke, openhartige gesprekken over seksualiteit, dating en alles wat daarbij komt kijken.

Pleasure Academy is het nieuwe Youtube-kanaal dat draait om daten, seksualiteit en alles wat daarbij komt kijken. Alle vragen waar jij je mee bezighoudt, worden openhartig beantwoord door twintigers en dertigers die hun eigen ervaringen met je delen. Maak kennis met Linda de Munck (vlogger), Rits (ambassadeur Safe Condooms), Kayleigh, Nino, Frank en Chris – zes heel verschillende persoonlijkheden met elk hun eigen, soms hilarische antwoorden op de leukste vragen. Lees hier alvast een voorproefje van aflevering 1 – Tinder Talks

Vraag: Wat is Tinder voor jou?

Nino: “Een dating-app waar je mensen kan ontmoeten.”
Linda: “Een dating-app waarbij je naar links of naar rechts kan swipen of je iemand leuk vindt of niet, en als je elkaar leuk vindt, heb je een match.”
Chris: “Ehm… ja… voor mij is het echt een soort van ordinaire vleeskeuring.”

Ben je zenuwachtig voor een eerste date?

Kayleigh [vol afgrijzen]: “Ja, ik ben écht zenuwachtig voor een eerste date. Ik vind het echt verschrikkelijk. Ja.”
Linda [nuchter]: “Ik ben echt altijd zenuwachtig voor dat soort dingen, en daarom doe ik het bijna nooit.”
Kayleigh [nu al zenuwachtig voor een toekomstige date]: “Dan valt het gesprek stil, en met Nino valt nooit een gesprek stil, maar ik heb weleens dat het gewoon stilvalt en dan denk je: “Oké, wat moet ik nu gaan vragen?”
Nino [nog nuchterder dan Linda]: “Nee, ik heb er niet zoveel last van. Ik ben niet zenuwachtig voor een date.”
Linda [nieuwsgierig]: “Ik ben wel benieuwd of mannen zenuwachtig zijn, het lijkt altijd maar alsof mannen het maar gewoon even doen en alsof vrouwen er echt heel lang over nadenken.”
Rits [schoorvoetend toegevend]: “Nee hoor, mannen doen dat net zo joh, tuurlijk.”
Linda [hoopvol en verrast]: “Ja?”

Wat doe je op een eerste date?

Chris [bedachtzaam]: “Van een hapje eten, wat drinken, tot ergens heen gaan, ehm… iets bezoeken.”
Frank [stellig]: “Zuipen.”
Nino [overtuigend]: “Ik ben echt heel vaak gewoon met de eerste date uit eten geweest hoor.”
Kayleigh [doodsbang]: “Ik vind het eng. Ik vind het echt verschrikkelijk om dat te doen.”
Linda [praktisch]: “Ik denk dat het een hele goeie is om op de eerste date lekker wat te gaan drinken. Niet uit eten gaan ofzo, dat vind ik zó cheesy, of gewoon ook awkward. Wat drinken is het beste, of op een feestje of een festival afspreken.”
Frank [creatief]: “Midgetgolf!”
Kayleigh [voorzichtig]: “Als je echt een écht serieuze Tinderdate hebt, is wat drinken toch het meest veilige denk ik, maar ik zou het wel heel leuk vinden als een jongen voorstelt: “Zullen we gaan bowlen?” Dat zou ik heel leuk vinden, als een jongen dat gewoon voorstelt en zegt: “We gaan dit doen.””

Wat vind je echt een afknapper?

Linda [stellig]: “Als iemand geen interesse toont. Ik vind het echt een afknapper als iemand geen interesse toont op een date. Ik probeer wel altijd echt een gesprek goed in balans te houden, vragen te stellen, veel vertellen want ik hou wel van vertellen en praten, maar zelf dan ook weer vragen te stellen – en als iemand anders dat niet doet. Of je vertelt heel veel en je merkt gewoon dat diegene niet luistert. Als iemand niet goed kan communiceren: afknapper.”
Rits: “Ja. Of als iemand veel over zichzelf praat, dat is echt niet relaxed.”

Wat is je beste dating-tip?

Linda: “Gewoon jezelf zijn, toch?”
Rits: “Niet te veel zuipen.”

Ben je benieuwd naar deze aflevering? Ga dan naar Pleasure Academy en abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *