Ontdekken

Satisfyer Pro Traveler: Luchtdruk Stimulatie op Vakantie

Het extra opgewonden gevoel wanneer je op vakantie bent, herken je jezelf daarin? Andere omgeving, andere cultuur, andere mensen, nog meer zin om je helemaal uit te leven. Kortom, de uitgelezen mogelijkheid om uit te rusten en tegelijkertijd nieuwe dingen te ontdekken. En wat ons betreft hoeft dat niet alleen betrekking te hebben op cultuur en natuur. Zeker ook op het gebied van seks. De vakantie is dé periode om ook je seksleven te (her)ontdekken. Probeer eens nieuwe standjes uit met je partner of pak er eens een speeltje bij. Mocht je kiezen voor het laatste, hebben wij een absolute aanrader voor de komende vakantieperiode.

Vakantie Vibrator

De Satisfyer Pro Traveler is namelijk dé vibrator om mee te nemen in je koffer, dankzij het kleine formaat en het discrete design kan je ‘m overal mee naartoe nemen! De luchtdruk vibrator heeft een ergonomisch gevormde kop die perfect aansluit op de clitoris. Dit zorgt voor optimale luchtdruk stimulatie. Door het siliconen hoesje lijkt de Satisfyer Pro niet op een vibrator. Je kunt hem gemakkelijk in je tas doen zonder dat er raar wordt opgekeken door bijvoorbeeld de douane. Kortom dé vibrator om mee te nemen waar je ook naartoe gaat!

Waarom de Satisfyer Traveler Pro?

Naast het voordeel dat je overal gemakkelijk kan masturberen met De Satisfyer Pro heeft het product echter nog meer voordelen, de vibrator is volledig waterdicht waardoor je het kunt gebruiken in bad of onder de douche, het is een oplaadbare vibrator en hij beschikt over 11 vibratie standen. Het artikel is 9,5 cm lang, wat verder niet van belang is omdat het de clitoris stimuleert d.m.v. luchtdruk. Door deze luchtdruk is er geen contact tussen de ergonomisch gevormde kop en de clitoris. Verder adviseren wij je dit product te gebruiken met glijmiddel op waterbasis voor optimale stimulatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *