Algemeen

Originele tips om samen Valentijnsdag te vieren

We tellen de dagen af tot de meest romantische dag van ’t jaar. Hoe pak jij ’t aan?

Wel doen!
✔ Ontbijt op bed brengen. Het is misschien niet heel origineel, maar wel romantisch en superlief.
✔ Samen naar de sauna. Een ontspannende zweetbeurt is heel gezond en dat het naakt mag, kan natuurlijk alleen maar gezien worden als een bonus.
✔ Een hotelkamer boeken in een andere stad. Het is altijd leuk om er tussenuit te gaan en Valentijnsdag is daarvoor het perfecte excuus.
✔ Een romantische boodschap schrijven aan je geliefde. Het maakt niet zoveel uit hoe je het verstuurd, zolang het maar recht uit je hart komt.
✔ Een pikant pakket geven. Verras jouw geliefde met een kado waar jullie allebei wat aan hebben en koop een Valentijnspakket vol spannende items.
✔ Een massage geven. Een echt goede masseerbeurt is heerlijk om te krijgen, maar ook leuk om te geven.
✔ Op date gaan. Singles die op zoek zijn, doen er goed aan om zich in te schrijven voor een speeddate-avond of een datingsite uit te proberen.
✔ Een romantische film kijken. Geen dag is beter geschikt voor een flinke dosis filmromantiek dan Valentijnsdag.
✔ Uit eten gaan. Een mooi restaurantje met een goede menukaart waar een bijzonder sfeertje hangt, is een gegarandeerd Valentijnsdagsuccesje!
✔ Speel een erotisch spel. Gewone spellen zijn heel gezellig, maar een erotisch kaartspel is natuurlijk pas echt interessant om te doen.

Niet doen!
✖ Niks plannen. Als je voor 14 februari geen idee hebt wat je gaat doen, hoe groot is de kans dan dat je op de dag zelf iets verzint? Voorkom teleurstellingen en bereid je voor. Dan weet je zeker dat het goed komt.
✖ Zeggen dat het alleen maar een commercieel feestje is. Natuurlijk is Valentijnsdag een geliefd doelwit voor marketeers, maar dat doet niets af aan het feit dat echte liefde gevierd mag worden.
✖ Extra werk aannemen. Normaal gesproken is veel werklust een pluspunt, maar niet op Valentijnsdag. Want dan is het tijd om alle aandacht aan jouw geliefde te besteden.
✖ Denken dat je niet romantisch genoeg bent. Onzin! Romantisch zijn is helemaal niet moeilijk. Als je jouw geliefde een stukje oprechte aandacht geeft, ben je al heel romantisch bezig.
✖ Zo min mogelijk geld willen uitgeven. Tenzij je echt straatarm bent, is Valentijnsdag het slechtste moment om heel zuinig te gaan doen. Laat dus merken dat jullie liefde jou veel waard is en kijk even niet op een euro meer of minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *