Ontdekken

Dít is het Perfecte Cadeau voor Lovers

Als je van avontuur, spanning en variatie houdt, is dit het ideale cadeau. De Willie Erotische Adventskalender nr. 2 is niet alleen leuk om te geven als uniek Kerstcadeau, maar ook tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest…Lees meer»

De 10 Beste Sextoys voor Hem

Sextoys worden nog altijd niet vaak geassocieerd met mannen. Toch zijn er ook voor mannen heerlijke sextoys, die een verrijking zijn voor het sexleven. En dan hebben we het niet alleen over de masturbators voor…Lees meer»

Hoe gebruik ik een Duo Vibrator?

Duo Vibrators zijn enorm populaire vibrators en wij snappen wel waarom. Met een duo vibrator wordt de vrouw namelijk op twee plekken tegelijkertijd gestimuleerd. Daarbij komt dat de duo vibrator ook nog eens aantrekkelijk geprijsd…Lees meer»

Verschillende Aftrektechnieken? 6 Tips!

Naar aanleiding van ons blog over hoe je hem lekkerder klaar kan laten komen, kregen wij veel vragen over de aftrektechnieken. Daarom belichten we hieronder meerdere aftrektechnieken. Bij aftrekken denk je natuurlijk als eerste aan…Lees meer»

Standje van de Week: De Spin Massage

Deze week weer een standje waarbij de vrouwen hun hart op kunnen halen. Het standje is namelijk wederom gericht op vrouwen die met elkaar willen sexperimenteren. Het draait deze week namelijk om de Spin Massage.…Lees meer»