Nu op Pleasure Academy: de ultieme Fleshlight-test

Hoe bedoel je seksspeeltjes zijn alleen voor vrouwen?! Dan heb je de Fleshlight waarschijnlijk nog niet ontdekt. De Fleshlight werd uitgeroepen tot dé ultieme toy voor mannen en is dan ook niet voor niks het bestverkochte speeltje op de markt. Een perfecte reden voor ons testpanel om ‘m eens uit te proberen.

Kunstobject Fleshlight?

“Je kan ‘m als abstracte kunst op je kast zetten!”

Nou, steek die maar in je zak, Fleshlight! Benieuwd naar de overige reacties van onze mannen? Bekijk dan gauw de laatste aflevering op het YouTube-kanaal Pleasure Academy. En om alvast een tipje van de sluier te lichten: het modische design van de Fleshlight zorgt niet alleen voor een mooi kunstwerk op je nachtkastje, maar laat menig man ook een toontje hoger zingen. Multidisciplinaire kunst, laten we maar zeggen.

Tijdelijk gratis verzending bij Willie.nl

Hebben onze mannen je kunnen overtuigen? Dan hebben we goed nieuws voor je: Deze Fleshlight wordt nu tijdelijk gratis verzonden via Willie.nl. Surf gauw naar de shop en bestel ‘m al voor 57,95 euro. En vergeet je natuurlijk ook niet te abonneren op Pleasure Academy: the most naughty lessons door the most badass teachers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *