Ontdekken

Met deze Netflix tips, kom jij de Winter wel door

De winter staat in het teken van koude, natte, donkere avonden. Wat kun je dan beter doen dan lekker een filmpje kijken!? Het uitkiezen van een goede film duurt ongeveer 20 minuten. Deze tijd willen we je alvast besparen. Hieronder hebben we een lijst gemaakt met films die je echt gezien moet hebben. Alle films staan op Netflix, dus dat is lekker makkelijk! Pak een warme deken, zet een lekkere kop thee en zorg natuurlijk dat je genoeg popcorn in je kast hebt liggen (of gewoon naast je).

The Green Mile

Grote kans dat jij deze al hebt gezien, maar dit houdt ons niet tegen om deze film op nummer één te zetten. Je kunt deze film niet vaak genoeg gezien hebben. Zorg wel dat je genoeg tissues bij je hebt, want tranen gegarandeerd!

The Holiday Calender

Deze film is een echte love story. Een getalenteerde fotograaf erft een antieke adventskalender voor de feestdagen. De grote vraag van deze film is waar deze magische kalender haar naar toe zal brengen. Een romantische feelgood-film moet zeker op je kijklijst staan! Vergeet de warme chocolade melk met slag­room niet als je aan deze film begint.

The Godfather 1 & 2

Deze films gaan over drama en misdaad. De eer van de familie gaat natuurlijk boven alles en vooral als er een aanslag wordt gepleegd op de vader. Bloed moet vloeien…. en dat gebeurt genoeg in deze films. Voor als je even genoeg romantiek hebt gezien deze winter!

Alles is Familie

Zit je gezellig met de hele familie bij elkaar en zijn jullie helemaal klaar met Ganzenborden en Mens-Erger-Je- Niet? Dan is deze film helemaal wat jullie zoeken! Ge­niet van de oudhollandse droge humor van onze eigen Carice van

Nappily Ever After

Deze film is nieuw op Netflix en móet je deze winter echt kijken! De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Trisha R. Thomas en gaat over een dappere, perfectionistische reclamevrouw. Haar per­fecte leven komt opeens helemaal overhoop te liggen. In deze romantische dramafilm gaat de hoofdrolspeel­ster opzoek naar zichzelf.

Afbeeldingsresultaat voor casa de papel

Bingewatchen

Hou je meer van bingewatchen en wil je eigenlijk niets liever dan je helemaal verliezen is een spannende, goede serie deze winter? Vergeet dan vooral niet La Casa de Papel of The Haunting of Hill House toe te voegen aan je kijklijst! Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *