Linda test: mini-gadgets voor volwassenen

Size doesn’t matter! Dat bewijzen de gadgets die Linda de Munck in de nieuwste aflevering van Pleasure Academy test maar al te goed. In deze aflevering wordt Linda namelijk verrast door een pretpakket van Willie.nl met de allerleukste (en veelal gratis) mini-sextoys.

Plezier voor hem én haar

Kun je wel een frisse wind in de slaapkamer gebruiken? Dan vind je in deze aflevering misschien wel een speeltje dat jou aantrekt. Er komt namelijk van alles aan bod, voor zowel hem áls haar. En je kunt de speeltjes niet alleen solo uittesten, maar ook sámen in de slaapkamer gebruiken.

Neem bijvoorbeeld de cockring met een vibrerend gedeelte: strak maar rekbaar en perfect voor een hardere penetratie, en dankzij de vibratie ook een ultiem genotsmiddel voor haar. Of de mini massage-wand: een vibrator die zich niet alleen perfect leent voor een lekker orgasme, maar dankzij de masserende werking ook stress vermindert.

Klassieke sextoys in combinatie met innovatieve gadgets voor nóg betere orgasmes

Natuurlijk is het nóg leuker als twee werelden samenkomen. Je ziet in de aflevering namelijk dat klassieke sextoys ook kunnen worden gecombineerd met innovatieve gadgets. Zo kun je één van de kleurrijke sleeves over de mini bullet-vibrator heen trekken, waardoor je jouw anale stimulatie naar een hoger niveau brengt. Of ben je nog een beginner op dit gebied? Dan kun je de sleeve ook over je vinger trekken en zelf rustig aan de slag gaan.

En wat het leukste van allemaal is? Veel van deze speeltjes zijn gratis verkrijgbaar op Willie.nl. Elke week selecteert Willie.nl namelijk een aantal producten die je gratis bij je bestelling kunt krijgen, zodat je telkens weer nieuwe inspiratie opdoet voor een nóg leuker en beter seksleven. Benieuwd geworden? Bekijk dan gauw de nieuwste aflevering van Pleasure Academy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *