Lust

Dit is de juiste vibrator voor elke Stimulatie

Ben je op zoek naar een vibrator maar heb je geen idee welke vibrator het beste bij jou past? We zullen je hier een aantal verschillende vibrators laten zien met allemaal een eigen functie. Heb je liever bewegend beeld bij uitleg over vibrators? Op ons YouTube-Kanaal ‘Pleasure Academy’ geeft Linda De Munck ook uitleg over verschillende vibrators.

De G-Spot ontdekken

Met de G-Spot Vibrator van Blush. Deze vibrator is speciaal gemaakt om je G-spot eens goed te stimuleren. De Scarlet G-spot vibrator heeft een super zachte afwerking, en is hiermee dus fijn te gebruiken. Door de vorm met de bolle kop wordt de G-spot helemaal geraakt.

Je G-Spot en Clitoris Stimuleren

Met behulp van de Honey Bear Vibrator van Dream Toys. Met deze vibrator wordt niet alleen je G-spot gestimuleerd maar ook je clitoris. Deze vibrator heeft een speciaal bewegingspatroon, hier kun jij intens van genieten. Ben je dus op zoek naar een vibrator die meteen al jouw intieme plekjes stimuleert? Dan is deze vibrator helemaal de oplossing! Je kunt deze vibrator zelfs meenemen onder de douche of in bad. Ben je opzoek naar een nieuwe spannende-masturbeer uitdaging? Ook dan is dit de juiste vibrator voor jou!

Je hele Lichaam masseren

Met de Gorgeous Massagewand van Dream Toys. Met deze massagewand masseer je niet alleen de clitoris of andere intieme plekjes, maar het hele lichaam. Deze massagewand levert intense vibraties, die tot diep in het lichaam te voelen zijn. Verwen niet alleen jezelf, maar ook je partner. Geniet samen in een jacuzzi of lekker in de sauna, want ook dit speeltje is waterdicht!

Buitenshuis Experimenteren

Met het Duo Pleaser Vibrerend Eitje van Dream Toys. Ben je op zoek naar een spannend speeltje samen met je lover? Dan is een vibrerend eitje helemaal perfect. Breng het eitje in en geef de afstandsbediening aan je partner. Ga vervolgens  amen ergens lekker uit eten of maak een wandeling en laat je partner de controle hebben over de afstandsbediening. Gegarandeerd spannende momenten, want niemand weet wat jullie stiekem aan het doen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *