High End Sextoys voor Topprijzen

De voornaamste misvatting omtrent seksspeeltjes is dat het goedkope hebbedingetjes zijn die je na een paar keer gebruiken alweer weggooit. Integendeel! In het assortiment van Willie.nl vind je producten van diverse high-end merken die lange periode meegaan en waarvan een aantal zelfs recyclebaar zijn. En deze high-end sextoys zijn nu allemaal met fikse korting te krijgen tijdens de High End Sale!

The Rabbit – een roemrijke reputatie voor een zijdezacht prijsje

In de online sale vind je niet alleen de lekkerste, maar ook de bekendste speeltjes. Zo ken je vast nog wel The Rabbit: het speeltje dat iedereen van je vriendinnengroep weleens in haar nachtkastje heeft gehad. The Rabbit heeft zijn reputatie te danken aan het ergonomisch design en twee individuele motoren, en zorgt dus voor de krachtigste orgasmes. Maar dat is niet alles: je koopt ‘m nu van €44,50 voor slechts €34,95.

Duurzaam genieten met LELO

Wist je dat Willie.nl ook duurzame speeltjes verkoopt? De speeltjes van LELO zijn recyclebaar, waardoor je milieubewust geniet. Maar er is meer: deze week ontvang je fikse korting op de Hula duo ballen. Dit zijn ’s werelds eerste op-afstand-bedienbare ballen die tegelijkertijd roteren en vibreren. Als je de eerste bal zachtjes naar binnen drukt, zal je de vibraties van de tweede bal bij je schaamlippen tot aan je clitoris voelen. Dat is groots genieten voor een klein prijsje, want tijdens de High End Sale koop je de ballen met €49 korting.

Award-winning genot met dubbele functie

De massager van Queen Bee is een high-end product dat een dubbele functie bedient. Je geeft je partner niet alleen de lekkerste massages, maar verwent ook jezelf als nooit tevoren. Het speeltje van Hot Octopuss beschikt namelijk over de nieuwste technologie in de seksindustrie: een oscillatieplaat die wordt aangedreven door de PulsePlate technologie en waarmee je hoogtepunten bereikt die je nog nooit eerder hebt bereikt. Het is dan ook geen wonder dat de PulsePlate technologie meerdere prijzen heeft gewonnen. De massager is nu ook met korting verkrijgbaar bij Willie.nl: van €149,95 euro voor €89,95.

Twee voor de prijs van één dankzij de speeltjes van PDX

Niet alleen de massager van Queen Bee biedt je twee soorten genot voor de prijs van één, maar ook met de speeltjes van PDX kun je alle kanten op. De PDX Double Penetration Masturbator laat je bijvoorbeeld van twee walletjes eten: gebruik de lippen voor een deep throat ervaring of ontdek de strakke vagina voor lekkere penetratie. En dankzij de knopjes bepaal je zelf de zuigkracht. Ben je juist op zoek naar dat subtiele beetje extra? Dan kun je de PDX Elite Dual Stroker gebruiken voor extra stimulatie dankzij de ribbeltjes en knobbeltjes aan de binnenkant. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *