Algemeen

Erotische dobbelstenen: voor elk nieuw avontuurtje

Heb je jullie bed inmiddels wel gezien en ben je inspiratieloos geworden op het gebied van lekkere standjes? Geen probleem, het overkomt de besten onder ons en je kunt er zó iets aan doen. Gebruik bijvoorbeeld eens een nieuw seksspeeltje. Deze stimuleert jou en je partner om je grenzen te verkennen, nieuwe handelingen uit te voeren en dus zo plekjes te ontdekken die je anders nooit had ontdekt. Kortom: je leert niet alleen je partner, maar ook jezelf beter kennen! Maak daarom eens kennis met de erotische dobbelstenen van Willie.nl.

Shake things up!

Heb je een kwaliteitsavond met je lief gepland? Zoek het avontuur dan niet buiten de deur, maar blijf gewoon eens een avondje thuis. Op de bank. Huh?! Ja, dit betekent absoluut niet dat jullie in de sleur zitten. Sterker nog, dankzij deze erotische dobbelstenen verander je jullie avondje bankhangen in een stomende sekspartij op alles behálve de bank.

Schud de drie dobbelstenen goed en gooi ze door de kamer heen. De eerste geeft aan wat je moet doen, de tweede op welke plek in het huis je dit moet doen en de derde op welk lichaamsdeel je de handeling mag uitvoeren. Op deze manier val je niet direct in oude, vertrouwde patronen maar schud je jullie seksleven eens flink wakker. Dus zoenen + op de tafel + in zijn nek? No problem! Als hij eindelijk eens over zijn overgevoeligheid heen is, merkt hij dat dit hem héél geil maakt en wil hij alleen maar meer!

Morgen al Dobbelen

Een frisse wind door je slaapkamer hoeft niet duur te zijn, dus laat die standaard vibrators vooral links liggen. Voor slechts €14,95 heb je de dobbelstenen al in huis en als je ze op werkdagen voor 23:30 uur bestelt, kun je de dag daarna al met je partner een extravagante date nightinplannen. Een avondje bankhangen is nog nooit zo spannend geweest. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Erotische dobbelstenen: voor elk nieuw avontuurtje