Verleiden

Erotisch Verhaal: Diner Date

Jaren terug heb ik dit verhaal al eens opgeschreven maar na het crashen van mijn PC is het verhaal verloren gegaan. Het waargebeurde verhaal is voor mij zo’n zoete herinnering welke ik nog een keer op schrift heb gezet.

Na een relatiebreuk stond ik al een maand of 8 droog, ik ben niet handig in het versieren van vrouwen. Internet daten bestond nog niet wat maakte dat ik als een kip zonder kop alle dames die ik zag met lust in mijn ogen bekeek. Mijn alleen zijn viel me zwaar en ik werkte structureel over om maar niet te veel alleen thuis te zijn en niet alleen te hoeven eten.

Eten op Kantoor

Dan op een zekere woensdagavond bij het avondeten, in de kantine blijken alleen Marinka en ik over te werken en gaan we voor het fatsoen bij elkaar zitten. Marinka is een Hollandse dame, type 13 in een dozijn. Simpel en vooral praktisch gekleed nauwelijks opgemaakt, niet iemand waar je voor omdraait. Tijdens het eten spreken we met elkaar omdat dat netjes is, maar het duurt een kwartier voordat ik durf te vragen waarom ze ook op het werk eet. Het blijkt dat Marinka ook alleenstaand is en dat ze het verschrikkelijk vindt om voor zichzelf te koken, vooral in het weekend.

Waar ik de moed vandaan haalde weet ik nog niet maar tot mijn eigen verbazing nodigde Marinka uit om in het weekend samen uit eten te gaan. Ik zie Marinka twijfelen maar ze stemt in. En heeft een voorwaarde dat we wel in een restaurant eten en niet bij een van ons thuis.

Chique Uiteten

De dagen erna denk ik wat ik aan moet met de diner date en op het werk bel ik haar met de vraag waar ze wil eten. Ze geeft aan dat ze graag een keer chique uiteten wil en ze vraagt of ik een mooi pak heb. Ik geef aan van wel en ze stelt voor dat ik vrijdag avond naar het door haar gekozen restaurant kom. Donderdag avond besluit ik naar de kapper te aan, vrijdag na het werk duik ik onder de douche. Ik besluit uit voorzorg mijn intieme haren te trimmen en scheer mijn baard af tot ik een baby zachte kin heb. Met een gevoel van wat zal de avond brengen stap ik in mijn beste pak op de fiets en rij naar het restaurant.

Ik ben iets te vroeg en besluit in de avondzon op een muurtje bij de parkeerplaats te wachten. Na een kwartier zie ik Marinka uit haar autootje stappen. Ik verslik me als ik haar zie, ze draagt een strak jurkje die al haar rondingen goed tonen, haar benen zijn mooi slank en gehuld in mooie kousen, ze is mooi opgemaakt en haar haar is mooi gekapt waarbij haar oorbellen en haar slanke nek mooi uitkomen. Het verschil in uiterlijk is groot, wat maakt dat ik zenuwachtig ben in wat me te wachten staat. Marinka is een veel mooiere vrouw dan ik op het werk kon zien. Ze loopt op me af en ze geeft me spontaan een zoen op mijn wang. De aanraking doet mijn hart sneller kloppen. Ik complimenteer haar met haar mooie jurk en haren en ik voel dat ik bloos.

Een Jarretel en de Boord van haar Kous

Marinka heeft een romantisch tafeltje besproken geheel uit het zicht.
Aan tafel in het luxe restaurant kletsen we al snel over van alles, over het alleen zijn, het werk tot hobby’s. Net als ik een hap van mijn hoofdgerecht wil nemen voel ik de voet van Marinka tegen mijn onderbeen. Tot groot plezier van Marinka verslik ik me. Met pret in haar ogen laat ze haar voet iets hoger langs mijn been gaan. Ik voel me opgewonden en trap met enige moeite een schoen uit en krijg na enige moeite ook mijn sok van mijn voet. Ik kopieer de beweging en raak met mijn voet het andere been van Marinka aan. De aanraking van haar gladde kousen maken dat ik een erectie krijg die knelt in mijn slip. Ik tast langzaam haar been af met mijn tenen en wreef en de sensatie is compleet als Marinka’s voet de binnenkant van mijn dijbeen aftast. Ik ben veel sneller op dezelfde hoogte aangekomen van de binnen dij van haar been. Ik voel een jarretel en de boord van haar kous.

Ik voel me warmer worden dan ik al ben, Marinka duwt mijn voet naar beneden en trekt haar voet zelf ook terug. Ze buigt zich en trekt haar hakken weer aan. vrijwel direct voel ik beide hakken langs de binnenzijde van mijn benen door naar mijn kruis. Tussen de puntige hakken van haar pumps klemt ze mijn harde penis door de stof van mijn broek en onderbroek.

Snel naar het Toilet

Ik ben bang ter plekke klaar te komen. Marinka glimlacht en ik ben zo opgewonden dat ik stotter “Wat lekker.” Marinka trekt haar voeten terug en het loslaten van mijn penis maakt de opwinding alleen maar sterker. Marinka buigt zich naar me toe en fluistert “Trek je slip op het toilet uit en kom snel terug ik bestel je toetje wel.” Slaafs sta ik op, mijn volle erectie is goed zichtbaar door de dunne stof van mijn pantalon. Met een rood hoofd loop ik snel met een hand voor mijn kruis naar het toilet. Snel trek ik mijn pantalon uit en trek mijn slip uit en even snel trek ik mijn pantalon weer aan. In de spiegel zie ik dat mijn erectie zich nog meer aftekent.

Met het zelfde rode hoofd loop ik snel terug naar het tafeltje en ga snel zitten met het tafellaken over mijn benen. Marinka buigt zich voorover en fluistert “Doe je gulp open.” Zo onopvallend als kan doe ik de rits naar onder, vrijwel gelijk voel ik Marinka’s de pumps tegen de binnenzijde van mijn dijbenen en Marinka steekt na enig mikken haar hakken door mijn gulp.

Stop of ik Kom

Ik voel hoe de hakken hard achter mijn eikel prikken. Marinka zit iets achterover op haar stoel en loom pakt ze met een glimlach haar tiramisu dessert en sensueel laat ze lepeltje voor lepeltje tussen haar lippen glijden na elk hapje. Vervolgens likt ze met een glimlach haar lippen af. Haar hakken prikken en trekken met een langzame tred aan mijn harde penis en achter mijn eikel. De geile manier van eten en de stevige aanpak van mijn penis maken dat ik me niet kan inhouden. Ik fluister “Stop of ik kom.”

Marinka duwde en trekt onaangekondigd 3 maal snel heen en weer en mijn ontlading was compleet ik voelde mijn kruis en bovenbeen door mijn broek nat worden. Voor ik het door had, had Marinka haar voeten teruggetrokken. Ik durfde niets te zeggen, de ontlading had me in een andere wereld doen belanden. Tot ik opschrik en Marinka hoor zeggen “Je vergeet je toetje.” Als een robot eet ik mijn tiramisu dessert op.

Volgende keer Betaal ik

Zwijgend en vol ontzag kijk ik Marinka aan. Marinka vraagt of we hier nog een kop koffie nemen. Ik knik. Ja ik heb tijd nodig om helder te worden. Na de koffie staat Marinka op en geeft me een briefje in mijn hand en kust me vol op mijn mond, ik staar haar aan als ze te snel de zoen loslaat en zegt “Ik moet gaan ik bel je morgen”. Ze draait zich om en elegant zie ik haar het restaurant uitgaan. Mij achterlatend met natte plekken in mijn pantalon die mijn slappe penis plakkend omvat.

Alleen aan tafel wenk ik de ober om te betalen. De ober vraagt “Was alles naar wens en smaakte het huisgemaakte dessert?” Even ben ik van slag, heeft de ober alles gezien. Ik kan er niets meer aan doen en zwijgzaam reken ik af. Met mijn jasje over mijn arm bedek ik mijn natte kruis en ik loop naar buiten. Als ik op de fiets stap kijk ik op mijn telefoon een sms bericht van Marinka “Sorry ik durf me nog niet te geven aan je, gun me wat tijd xxx.”

; PS de volgende keer betaal ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *