Deze 5 sextoys zijn goedkoper dan de gemiddelde boodschappen


Je hebt misschien al honderden keren gefantaseerd over dat ene seksspeeltje, maar het kopen is er nog niet van gekomen. Herken jij jezelf daarin? Dan zijn onderstaande toys speciaal voor jou geselecteerd. Die zijn met hun goedkope prijs ideaal voor de beginner die op een laagdrempelige manier wil kennismaken met het genot van een spannend speeltje.

Glijmiddel voor de prijs van een fles wijn

Een flesje met glijmiddel is om meerdere redenen ideaal. Het is bijvoorbeeld perfect voor masturbatie als je extra glijgenot wilt creëren. Maar het is ook te gebruiken in combinatie met toys en condooms omdat het op waterbasis is. Daardoor is het veilig en plakt het niet.  

Dildo voor de prijs van een krat bier

Deze kleurige dildo wordt ‘De Glijder’ genoemd. Met zijn goedkope prijs en lengte van 16,5 centimeter is hij perfect voor de beginner. Hij is gemaakt van buigzaam materiaal en beschikbaar in de kleuren paars, roze en blauw. 

Cockring voor de prijs van een blikje cola

Het effect van een cockring is een extra intense erectie. Het zorgt ook voor een uitgesteld orgasme, zodat je nog langer van een vrijpartij kan genieten. Er zijn diverse varianten, zoals bijvoorbeeld de zeer rekbare cockring van €1,50 en een wat strakker zittende versie van €4,00.     

Vibrator voor een kop koffie

Kan je een goeie vibrator kopen voor de prijs van een kop koffie? Jazeker! Op Willie.nl kan dat gewoon met deze door Willie zelf ontwikkelde vibrator. En het bijzondere is dat dit spotgoedkope speeltje niet alleen de clitoris stimuleert, maar ook de g-spot met behulp van de geribbelde onderkant.

Anaalstick voor de prijs van een fles wasmiddel

Anale stimulatie voor weinig geld is natuurlijk ook mogelijk. Deze anaalstick is gemaakt van flexibel materiaal, en heeft een speciaal gevormde structuur die spits toeloopt. Hij is volledig veilig in gebruik en geschikt voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *