Lust

De leukste en kleinste sex toys voor nog meer pleasure!


Nu op Pleasure Academy: de leukste, kleine gadgets voor volwassenen

 

Klein maar fijn: dat zijn de gadgets die deze week aan bod komen in de nieuwste aflevering van Pleasure Academy. In deze aflevering test Linda de Munck namelijk alle mini- gadgets uit de Willie.nl surprise box. En wederom wordt héél duidelijk: size doesn’t matter!
Van een vibrerende cockring  tot de klassieke vibrator: Linda de Munck gaat een aantal drukke avonden tegemoet. De speeltjes stimuleren en verwennen namelijk stuk voor stuk op een andere manier. Van een hardere penis voor hem tot een nieuw hoogtepunt voor haar. De toys zorgen allemaal voor spannende momentjes in de slaapkamer en inspireren je om nieuwe plekjes te ontdekken.

Gratis verkrijgbaar op Willie.nl

Om iedereen een nog leuker en beter seksleven te bezorgen, selecteert Willie.nl elke week een aantal leuke mini-gadgets die gratis bij je bestelling verkrijgbaar zijn. Zo ontdek jij niet alleen de leukste speeltjes, maar ook wat jij wel of niet lekker vindt. Neem bijvoorbeeld het vibrerend eitje met afstandsbediening. Ondanks de grootte, trilt het eitje heftig. Reden genoeg voor Linda om te zeggen dat ze de hele aflevering met een ingebracht eitje zou willen uitzitten. Wil je het nog iets extremer? Dan kun je ook voor de tepelklemmen met belletjes gaan.

Mix & match: voor nog meer genot

De toys kunnen ook met elkaar worden gecombineerd. Doe de sleeve, voor anaal gebruik, eens om de vibrator heen en ervaar hoe de trillingen van het klassieke speeltje in combinatie met de plug je een compleet nieuwe sensatie geven. Linda gaat het in ieder geval uitproberen!


Ben je benieuwd geworden? Surf dan nu naar het Pleasure Academy YouTube-kanaal en bekijk de aflevering!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *