De ideale vibrator voor de g-spot

 

De g-spot is een plek waar velen weleens van gehoord hebben, maar nog geen ervaring mee hebben. En dat is jammer, want het is precies de plek die je het meest wilt stimuleren als je het grootste genot wilt ervaren. De g-spot is het gevoeligste plekje van de vagina en is ontdekt in de jaren vijftig van de vorige eeuw door Dr. Ernst Grafenberg. De g in g-spot is dan ook afkomstig van de eerste letter van zijn achternaam.

 

Waar zit de g-spot precies?

De g-spot is te vinden binnenin de vagina, op 3-5 cm. van de ingang aan de buikzijde. Om dat plekje optimaal te kunnen bereiken, hebben g-spot vibrators vaak een gebogen of dikkere bovenkant. Daarom is zo’n speciaal ontworpen vibrator voor de g-spot de beste manier om het meest intense orgasme te realiseren.

Welke g-spot vibrator past bij mij?

Bij het uitkiezen van een g-spot vibrator kan je het beste kiezen voor een grootte waar jij je prettig bij voelt. Verder is het goed om te weten dat je kunt kiezen uit diverse soorten materiaal, waarvan sommige ook buigzaam zijn. Sommige g-spot vibrators hebben een extra functie, namelijk het gelijktijdig stimuleren van de clitoris. Als je wat extra sexy fun wilt, kan je het beste voor zo’n optie gaan. Nagenoeg elke g-spot vibrator heeft een trilfunctie, maar niet altijd een pulserende functie. Als je beide functies wilt, kun je daar specifiek op zoeken. Op Willie.nl kan dat aan de linkerzijde door naar de pagina met alle g-spot vibrators te gaan. Veel plezier met uitkiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *