De glazen dildo: kunstwerk of sextoy?

Als je nog nooit van een glazen dildo hebt gehoord, klinkt het idee misschien een beetje gek. Waarom zou je een dildo van glas kopen? Hieronder een aantal goede redenen op een rij.

Glazen dildo kunst1. Het design is uniek

Omdat glazen dildo’s handgemaakt en –geblazen zijn, ziet elke dildo er anders uit. Ook zijn ze te verkrijgen in allerlei verschillende vormen en maten. Je haalt niet alleen een dildo in huis, het is een waar collectors-item en je kunt je verzameling blijven uitbreiden. Een leuke bijkomstigheid is dat de dildo’s vaak niet te onderscheiden zijn van ware kunstwerken. Je kunt ‘m dus veilig op je nachtkastje, vensterbank of in de vitrinekast zetten, zonder dat iemand door heeft wat het werkelijk is. Spannend!

2. Warm en koud krijgt een nieuwe betekenis 

Glazen dildo’s zijn heel gevoelig voor temperatuur. Hou ‘m onder de koude kraan en je voelt je dildo direct koeler worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor warmte. Je kunt dus spelen met deze sensaties, waardoor je sexleven extra spannend wordt. Denk aan blinddoeken, handboeien en afwisselen tussen warm en koud.

3. Glazen dildo’s zijn hypoallergeen 

Voor het glas kan je niet allergisch zijn, wat betekent dat iedereen deze dildo’s kan gebruiken. Je kunt de toys gebruiken met glijmiddel op zowel water- als siliconenbasis en ze zijn heel handig schoon te maken. Gewoon even in de vaatwasser of met de hand afwassen. Makkelijk, toch?

4. Glazen dildo’s zijn zowel voor beginners als voor gevorderden en pro’s 

Of je de dildo nu gebruikt als extra toy om je sexleven tussen je partner en jou spannend te houden, of een beginner bent en nog nooit een dildo in je handen hebt gehad: wedden dat er een glazen dildo voor jou tussen zit? Kijk er eens naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *