10 Tips voor haar ideale Valentijnsdag

Weet je al precies hoe jij jouw vriendin of vrouw een onvergetelijke Valentijnsdag gaat bezorgen? Nee? Dan is dit blogbericht voor jou geschreven. Met onderstaande tips gaat het namelijk sowieso lukken om haar ideale Valentijn te zijn!

Geef rode rozen

Misschien niet heel origineel, maar wel altijd goed. Rozen zijn makkelijk besteld en kunnen ook voorzien worden van een liefdesberichtje.

Doe je huwelijksaanzoek

Het perfecte moment om voor je vriendin op de knieën te gaan, is natuurlijk op Valentijnsdag. De meeste romantische dag van het jaar. Wij hebben nog wel een leuk idee voor een trouwring ;-).

Geef sexy lingerie

Er is geen betere manier om haar een sexy gevoel te geven, dan in de vorm van spannende lingerie. Koop bijvoorbeeld een setje of babydoll.

Masseer haar

Zorg voor heerlijke ontspanning en verras jouw geliefde met een massage. Maak het wel compleet met een massagekaars en massageolie.

Ga samen terug

Het is een echte aanrader om terug te gaan naar de plek waar jullie voor het eerst zoenden. De magie van dat moment zal zeker terugkeren!  

Schrijf een gedicht

Je hoeft geen poëet in hart en nieren te zijn om een romantisch gedicht voor haar te kunnen schrijven. Zolang het maar recht uit je hart komt!  

Ga uit eten

Uit eten gaan op Valentijnsdag is heel populair. En niet zonder reden, want het is superromantisch. Reserveer wel op tijd!

Speel met het liefdeshart

Met het liefdeshart kunnen jullie samen romantische uitdagingen spelen. In dit geval kun jij alle opdrachten uitvoeren waar je liefje beter van wordt.

Lijst jullie liefde in

Je hebt vast en zeker wel romantische foto’s van jullie samen toch? Zoek de mooiste uit, laat die inlijsten en hang het op Valentijnsdag aan de muur. 

Geef een sextoy

Laat Valentijnsdag ook meteen de spannendste dag van het jaar zijn en geef haar een sextoy! Willie.nl heeft alvast een mooie selectie gemaakt. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *