Verleiden

Voer de spanning op met Fifty Shades Freed

Woensdag is het zover, Valentijnsdag. En dit jaar is een wel héél bijzondere dag: dankzij de lancering van Fifty Shades Freed wordt jouw Valentijn namelijk spannender dan ooit. Want ben je die romantische diners bij kaarslicht beu, staat je kast vol met parfums en heeft je partner al een mooi horloge? Dan heeft Willie.nl een speciaal assortiment met de perfecte Valentijncadeaus voor je: sextoys die geïnspireerd zijn door Fifty Shades Freed en je niet alleen kunt geven, maar vooral kunt ervaren. Beniewd naar de hoeveel impact de Fifty Shades Trilog heeft gehad? Klik hier. 

Ontvang korting op de spannendste cadeautjes

Verras je partner met een speeltje waarmee je het vuur tussen jullie lakens nog harder aanwakkert. En het mooiste van alles? Je ontvangt op bijna elk speeltje een enorme korting. Zo schaf je de multifunctionele Moonshake Massager aan van 59,95 euro voor slechts 39,95 euro. En bedenk je eens dat deze vibrator voor twee telt: hij vibreert namelijk niet alleen de vrouw tot een intens hoogtepunt, maar leent zich ook voor relaxerende massages. En wil je de spanning nog harder opvoeren? Dan bestel je handboeien, veertjes en de bondagekit inclusief masker met tot wel 30% korting.

Bij Willie.nl krijg je meer

Op Willie.nl vind je in het Valentijnassortiment de leukste en spannendste cadeautjes. Heb je iets leuks gezien? Bestel het dan gauw en ontvang tijdelijk een opblaasbaar hart bij je bestelling cadeau. Ben je een echte twijfelaar of trage beslisser? Dan geeft het Willie bondagelint, dat je tijdens de twee dagen voor Valentijn gratis kan meebestellen, je een duwtje in de juiste richting. En maak je geen zorgen over last-minute cadeauartikelen: voor 23:30 uur besteld, betekent dat je jouw cadeau morgen in huis hebt. Geniet ervan!

Bekijk hier de trailer van Fifty Shades Freed:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *