Ontdekken

Drie tips voor masturberen

Een momentje voor jezelf is hartstikke natuurlijk, gezond en ook nog eens heel lekker. Weet jij precies waar jouw favoriete plekjes zitten en hoe je ze moet bespelen? Zelfbevrediging is niet vanzelfsprekend en kan voor heel veel vrouwen zelfs een uitdaging zijn. Gelukkig zijn wij er om je te helpen!

Dit zijn de drie tips waarmee jij jezelf nog lekkerder laat klaarkomen
In de nieuwste aflevering van Pleasure Academy bespreekt Linda de Munck met Naomi Felesita van Followyournature.nl drie tips voor masturberen. En om alvast een tipje van de sluier te lichten, laten we je bewust worden van de volgende vragen: neem je wel genoeg tijd voor jezelf? Zijn er bepaalde dingen waarvan je opgewonden raakt en die jou kunnen helpen tijdens het masturberen? Durf je verder te gaan dan alleen het gebied waarmee je bekend bent?

Overigens is dit niet alles. Linda en Naomi vertellen ook wat zij lekker vinden en of het ze lukt om een uur lang te masturberen. Een uur – stel je eens voor! Maar na deze drie tips ben jij natuurlijk ook een echte pro. Bekijk dit en meer op Pleasure Academy. Elke vrijdag verschijnt een nieuwe video waarin alles over seks, lust en liefde wordt besproken, dus vergeet vooral niet op de abonneerknop te drukken. Veel kijkplezier!

Bekijk hier de video van Pleasure Academy over masturberen:

Ben je opzoek naar sextoys die je kunnen helpen bij het masturberen, neem dan snel een kijkje op de website van Willie.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *