Lelo Ida
Lust

De revolutie van sexlevens over de hele wereld: Lelo Ida

De Lelo Ida heeft een grote verantwoordelijkheid: namelijk het verbeteren van sexlevens over de hele wereld. Mocht je denken dat de Lelo Ida die woorden niet kan waarmaken: dat kan deze sextoy voor twee dus wel. De Lelo Ida is ’s werelds eerste roterende én partner-vibrator. Dat betekent ultiem genot met zijn tweeën.

De Lelo Ida kan worden bediend met de speciale SenseMotion afstandsbediening, waardoor je wel acht verschillende soorten stimulatie kan krijgen. Zes ervan zijn voorgeprogrammeerd, twee ervan kan je zelf instellen. Perfect, want elk lichaam is uniek, dus je weet zeker dat de Lelo Ida sowieso bij jouw lichaam past.

Lange nachten
Je kunt de Lelo Ida twee uur achter elkaar gebruiken voor je de toy weer moet opladen. Dat staat dus gelijk aan urenlang plezier met elkaar. Ook is de Lelo Ida 100% waterproof, waardoor je het speeltje onder de douche, in bad, in het zwembad, in zee, [vul zelf in] kunt gebruiken. Wij voorspellen heerlijke weekendtripjes, zalige vakanties en sensationele thuisblijf-avonden.

Ultiem design (echt!)
Het ontwerp van de Lelo Ida is zo uitgedacht, dat je je clitoris en je G-spot tegelijkertijd kunt stimuleren. En, niet alleen dat, de vibrator heeft een vibrerende én roterende functie die je tegelijkertijd kunt aanzetten. Kun je je voorstellen wat voor genot je daar uit haalt? Precies, bestellen dus!

Als je de Lelo Ida nu bestelt, krijg je er ook nog eens een speciale Lelo tas en Lelo glijmiddel bij. Wees er snel bij, op=op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *