Lust

De beste standjes voor g-spot stimulatie

Bestaat hij wel of niet? Aan het bestaan van de g-spot wordt soms flink getwijfeld. Gelukkig is het uitermate gevoelige plekje geen verzinsel, alleen is het wel een kunst om hem te stimuleren. Je kan uiteraard speciale g-spot speeltjes gebruiken, maar ook met bekende standjes is het mogelijk. De beste zijn doggy style, cowgirl en missionaris met benen over de schouders.

Doggy style
Deze positie is perfect voor heel veel g-spot genot. Zij kan door op de ellebogen te steunen haar bekken zo positioneren, dat het voor hem vrij eenvoudig is om tijdens de seks extra pressie uit te oefenen op de vaginawand aan de buikkant waar de g-spot zit. Zeker als hij ronddraaiende heupbewegingen maakt, zal er gegarandeerd stimulatie plaatsvinden.

Cowgirl
De complete controle die zij heeft tijdens de cowgirl-positie, creëert de perfecte mogelijkheid om specifiek de g-spot te bereiken. Als zij bovenop hem zit, kan zij simpelweg door voor- en achteruit te bewegen het gevoeligste plekje optimaal stimuleren. Het ideale is dat zijzelf het tempo en de juiste hoek kan bepalen. Daardoor is de cowgirl een g-spot garantie!

Missionaris met benen over de schouders
De welbekende missionarispositie kan met een kleine twist ook voor hoogtepunten zorgen. Het is belangrijk dat haar bekken iets omhoog getild wordt. De makkelijkste manier is een kussen eronder leggen. Vervolgens legt zij haar benen over zijn schouders terwijl hij haar penetreert. Dankzij de hoek waarin haar bekken ligt, wordt de g-spot direct bereikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *