Algemeen

Ben jij klaar voor het Sexperiment?

Augustus is de maand van de anale seks. Hierbij maakt het niet uit wat je bent of op wie je valt, iedereen is vrij om te sexperimenteren. Ben jij klaar voor het sexperiment? In de maand augustus gaan we je, bij willie.nl, in ieder geval zo goed mogelijk voorbereiden. Dus mocht je nu nog niet klaar zijn voor het sexperiment, dan ben je dat na augustus wellicht wel.

Voorlichting bij anale seks

Gedurende de maand augustus zullen we op allerlei manieren bijdragen aan het sexperiment. Bijvoorbeeld door je van informatie te voorzien over anale seks. Je moet hierbij denken aan voorlichting en tips voor beginners. Maar ook inspirerende verhalen van singles en stellen die ervaring hebben met het sexperiment. Uiteraard besteden wij als willie.nl zijnde ook aandacht aan anaal experimenteren met sextoys.

Sexperimenteren met pakketten

Naast informerende pagina’s hebben we tijdens de augustus maand ook speciale pakketten, die kunnen bijdragen aan het anaal experiment. De pakketten zijn gevuld met verschillende toys die je allemaal veilig kunt gebruik voor anale seks. Hierbij hebben we onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden. Deze pakketten zijn wellicht wat meer gericht op de vrouw, hoewel de man de toys natuurlijk ook gewoon kan gebruiken. Welk pakket echt voor de mannen is, is het prostaat stimulatie pakket. Want mannen, wat de g-spot is bij vrouwen is de p-spot bij mannen. Augustus is dus de ideale maand om deze plek te ontdekken.

Houd de website, het blog en onze socials in de gaten om zo goed mogelijk door het sexperiment geleid te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *